AACC op Facebook

 Sinds een jaar heeft je AACC een eigen Facebook-pagina. Het aantal volgers/vrienden is nu ongeveer 100. Op de pagina staan actuele berichten over trends, aanbiedingen, cursussen, evenementen of gewoon iets leuks of grappigs wat we op internet aantroffen.

Waarom nou een Facebook-pagina? Er is toch al een website, een maandelijkse e-mail met aanbiedingen en een 2-maandelijks SHiFTmagazine.

Wel, tijdens het AACC mini-congres Social Media, op 8 oktober 2012 in het Dialogues House in Amsterdam, werd aangetoond dat sociale media niet meer weg te denken zijn. Er zijn er vele, elk met zijn eigen kenmerken: zoals Hyves, Twitter, Youtube, LinkedIn en ook Facebook. Ondertussen is Facebook toch wel de grootste met  wereldwijd 1 miljard actieve gebruikers. Dat is 1 op 7 en waarschijnlijk ligt deze verhouding in Nederland nog gunstiger.  Dit betekent ruim 1000 AACC-leden met Facebook.

Met de AACC-Facebook pagina zijn we in staat om deze leden sneller op de hoogte te houden van
•    de laatste aanbiedingen
•    de evenementen die we organiseren
•    nieuwe trends die we signaleren
•    belangrijke club informatie
•    etc.
Ook krijg je de mogelijkheid om te reageren en reacties van andere leden te volgen.
Met onze Facebook-pagina kunnen we ook jullie mening vragen in de vorm van korte enquêtes en jullie zo meer betrekken bij onze club.

Volg ons dus op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen en evenementen. Ga hiervoor naar www.facebook.com/pvaacc.


De AACC Academy geeft in 2013 weer cursussen Facebook. Je leert wat Facebook is en hoe je je eigen pagina kunt maken en in contact kunt komen met andere Facebook-gebruikers. Er is ruime aandacht voor het instellen van je privacy. De cursus kun je afsluiten met het maken van je eigen Facebook-pagina. Kijk hiervoor bij evenementen.  

SHiFTmagazine

SHiFTmagazine is het papieren visitekaartje van de AACC. Een full-colourblad met zo'n 25 pagina's aan artikelen. Artikelen van leden, van de eigen redactie en van professionele schrijvers van Clipboard Publications. In het magazine vind je aantrekkelijke aanbiedingen, tips & trucs en testverslagen en nog veel meer.

Lees meer over SHiFTmagazine

Evenementen