Contact

Wil je contact opnemen met de AACC, een van de bestuursleden, medewerkers of diensten dan vind je hier alle benodigde informatie. Klik op de groene naam in de linkerkolom om te mailen.

Als je een vraag of een klacht hebt over een aanbieding kan je hiermee terecht bij de desbetreffende aanbieder. Contactgegevens staan bij de betreffende aanbieding en als het een AACC webshop artikel betreft, gebruik je onderaan de pagina van de webshop de link 'mail ons'. Het is helaas voor ons ondoenlijk de mails van onze duizenden leden persoonlijk te beantwoorden.

Opzegging lidmaatschap door een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  minimaal een maand voor het aflopen van het kalenderjaar. (zie ook statuten onder Diensten Algemeen)

 

Dagelijks Bestuur: Voor rechtstreeks contact met het bestuur:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gehele bestuur
Alle bestuurders (alleen een overzicht)
   
Service Unit (zie overzicht aan de voet van deze pagina)
   
Clubs: Voor vragen over activiteiten op het gebied van:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. fotobewerking en aanverwanten.
   
Diensten:  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen over cursussen en workshops.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen over het digitaliseren van oude media op onze Service Unit.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen of problemen over alles wat met computers te maken heeft. Je mail komt terecht bij de AACC-helpdeskmedewerkers die je  probleem of vraag zullen behandelen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het e-mailadres om contact op te nemen met de redactie van SHiFTmagazine. Tevens voor kopij zowel voor SHiFT als website. Aad de Winter is het verantwoordelijk bestuurslid.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het e-mailadres voor vragen en opmerkingen over deze dienst. Verantwoordelijk bestuurslid is Martin Tokkie.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor wijzigingen en vragen omtrent je lidmaatschap.
   
Aanbiedingen De AACC geeft geen verdere informatie over de aanbiedingen. Hierover is uitsluitend rechtstreeks contact mogelijk met de desbetreffende aanbieder. Zie de pagina Diensten/Aanbiedingen
Garantie Voor sommige artikelen is (fabrieks)garantie van toepassing. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de hieronder vermelde leveranciers.
Website:  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen of informatie over registreren op deze website.
   
Klacht:  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je hebt een klacht over de AACC dienstverlening of wordt je klacht door de aanbieder van de aanbieding niet goed behandeld. Vermeld je lidmaatschapsnummer (vind je boven je naam op de SHiFT).

Postadres AACC:AACC

Postbus 283, AA8112
1000 EA Amsterdam

(intern: PAC AA8112)

 

(manager: Gaby Toppers)

E-mailen kan ook: zoek het juiste e-mailadres in het overzicht hierboven.

SHiFTmagazine

SHiFTmagazine is het papieren visitekaartje van de AACC. Een full-colourblad met zo'n 25 pagina's aan artikelen. Artikelen van leden, van de eigen redactie en van professionele schrijvers van Clipboard Publications. In het magazine vind je aantrekkelijke aanbiedingen, tips & trucs en testverslagen en nog veel meer.

Lees meer over SHiFTmagazine

Evenementen