DigitaalService 9 oktober 2013 weer van start

Steeds meer leden vinden hun weg naar de DigitaalService, de ledenservice waarbij je analoge bronmaterialen (zoals Video Hi8-bandjes, cassettebandjes, fotonegatieven en dia’s) om kunt zetten naar een digitaal formaat. Goede begeleiding en duidelijke stap-voor-staphandleidingen maken het omzetten een eenvoudige zaak.Door de verhuizing van Foppingadreef 26 naar Foppingadreef 22 heeft de DigitaalService even stilgelegen. Maar vanaf 9 oktober 2013 zijn we weer operationeel.

Lees meer: DigitaalService 9 oktober 2013 weer van start

DigitaalService

ImageWie kan al zijn oude videofilms en geluidsopnamen nog afspelen? Grote kans dat bandrecorders, analoge videocamera’s en zelfs cassetterecorders aan de 'dijk' zijn gezet. En al die geliefde oude opnamen en herinneringen zijn daardoor onbereikbaar geworden. En wat te denken van fotonegatieven en...

Lees meer: DigitaalService

SHiFTmagazine

SHiFTmagazine is het papieren visitekaartje van de AACC. Een full-colourblad met zo'n 25 pagina's aan artikelen. Artikelen van leden, van de eigen redactie en van professionele schrijvers van Clipboard Publications. In het magazine vind je aantrekkelijke aanbiedingen, tips & trucs en testverslagen en nog veel meer.

Lees meer over SHiFTmagazine

Evenementen