Helpdesk

SupportMyPC helpt je bij pc-problemen

Onze leden kunnen voor pc-problemen terecht bij de AACC Helpdesk, waar AACC-vrijwilligers berichten oppakken en proberen zo goed mogelijk advies te geven.

Lees meer: SupportMyPC helpt je bij pc-problemen

Thuiswerken met WorkSquare@Home

Met de introductie van de Work Square pc is er ook een nieuwe thuiswerkomgeving gebouwd: Work Square @ Home. Deze nieuwe omgeving vervangt op termijn de huidige Wave. Vanaf 1 november is Work Square @ Home beschikbaar.  

Lees meer: Thuiswerken met WorkSquare@Home

Helpdeskmedewerkers gevraagd!

Door recente mutaties is de groep geslonken, verse krachten zijn welkom. Niet alleen voor de MS Windows-omgeving, maar nadrukkelijk ook voor het Apple-platform. Ben jij zo iemand die altijd klaar staat voor computeraars die ergens mee vastzitten, en bereid tussen 19 en 22 uur zulke leden telefonisch te helpen? Meld je dan aan...

Lees meer: Helpdeskmedewerkers gevraagd!

AACC Helpdesk

 Als lid van de AACC kun je gebruikmaken van de kennis en expertise van een aantal helpdeskmedewerkers, die in hun vrije tijd klaarstaan met raad en daad.

Lees meer: AACC Helpdesk

Specialiteiten helpdeskmedewerkers

Onze helpdeskmedewerkers staan of zitten voor je klaar, maar dan graag tussen 19.00 en 22.00 uur 's-avonds. Je kunt de telefoonnummers vinden op de Servicepagina van SHiFTmagazine. Houd je alsjeblieft aan de aangegeven tijdszone.

Lees meer: Specialiteiten helpdeskmedewerkers

Stel je vraag

 De helpdeskmedewerkers zijn vrijwilligers die in hun vrije tijd leden met hun problemen op soft- en hardwaregebied behulpzaam zijn. Stel je vraag:

Lees meer: Stel je vraag

Mac-bezitters geholpen

Bezitters van een Apple-computer kwamen er tot 2010, wat de ondersteuning door de AACC betreft, bekaaid vanaf.

Lees meer: Mac-bezitters geholpen

Helpdeskmedewerkers: aangenaam!

 Wil je wat meer weten over de dappere mannen - helaas nog geen vrouwen - die bereid zijn jou met al je computerproblemen terzijde te staan, dat kan.

Lees meer: Helpdeskmedewerkers: aangenaam!

SHiFTmagazine

SHiFTmagazine is het papieren visitekaartje van de AACC. Een full-colourblad met zo'n 25 pagina's aan artikelen. Artikelen van leden, van de eigen redactie en van professionele schrijvers van Clipboard Publications. In het magazine vind je aantrekkelijke aanbiedingen, tips & trucs en testverslagen en nog veel meer.

Lees meer over SHiFTmagazine

Evenementen