Mailinglijsten

Mailinglijsten

 De AACC-mailinglijsten zijn sinds 1 februari 2011 ondergebracht bij Google Groups. Deze pagina informeert je over de procedures voor aan- en afmelden. De spelregels. Wat is een mailinglijst?   Klik op de lijst van je keuze hieronder: Aanmelden voor de AACC Algemene Discussielijst Aanmelden voor de AACC Fotoclub Discussielijst Tip: Op de aanmeldpagina´s is ook informatie opgenomen over AFMELDEN.

Aanmelden mailinglijst AACC Fotoclub

 Voor deelname aan de mailinglijst van de AACC Fotoclub (aaccfotoclub) kun je je aanmelden via Google Groups. Hiervoor heb je wel een (Google-)Gmail-account nodig.   

Lees meer: Aanmelden mailinglijst AACC Fotoclub

Spelregels deelname

 Deze AACC-discussielijsten zijn besloten lijsten. Deelname staat alleen open voor de leden van de AACC. Het deelnemen aan discussielijsten is aan een aantal spelregels gebonden.  

Lees meer: Spelregels deelname

Aanmelden Algemene AACC-mailinglijst

 Op deze pagina kun je je aanmelden voor deelname aan de Algemene Discussielijst (aacc-list) via Google Groups, in de wandeling genaamd 'de list’. Hiervoor heb je wel een (Google-)Gmail-account nodig.   

Lees meer: Aanmelden Algemene AACC-mailinglijst

SHiFTmagazine

SHiFTmagazine is het papieren visitekaartje van de AACC. Een full-colourblad met zo'n 25 pagina's aan artikelen. Artikelen van leden, van de eigen redactie en van professionele schrijvers van Clipboard Publications. In het magazine vind je aantrekkelijke aanbiedingen, tips & trucs en testverslagen en nog veel meer.

Lees meer over SHiFTmagazine

Evenementen