Aanmelden als lid

English Als lid van de PV AACC kun je gebruikmaken van alle diensten zoals aangeboden op onze website (www.aacc.nl). Heb je een werkrelatie *) met ABN AMRO? Dan kun je zeer eenvoudig lid worden, er komt geen papier aan te pas.
... en je ontvangt zes keer per jaar ons full-colourblad SHiFTmagazine.

Het lidmaatschap van de AACC kost € 25,00 per jaar. Deze contributie wordt aan het begin van het kalenderjaar automatisch geïncasseerd.

       

                                  

 

 

Attentie

Na verzending van je gegevens ontvang je via e-mail een activeringslink. Pas als je daarop klikt, wordt je aanmelding definitief verzonden naar de AACC-ledenadministratie en ontvang je jouw lidmaatschapsnummer!

Kennismakingscadeau

Nieuwe leden mogen een cadeau kiezen uit de volgende kennismakingscadeau's:

  • Avantree bluetooth speaker: Bedraad of draadloos via bluetooth muziek van onder meer je telefoon en tablet beluisteren;
  • Note-X: hellende standaard om laptop op ooghoogte te zetten om werken extra comfortabel te maken en nekklachten te voorkomen;
  • Stylus;
  • McAfee Internet Security 2014 voor 3 pc's (uitgebreid beschermingspakket);

 

Niet vergeten

Om over de website www.aacc.nl volledig te kunnen beschikken en te kunnen profiteren van de vele aanbiedingen dien je je apart te registreren. Tijdens deze registratie wordt je gevraagd om je lidnummer in te vullen. Deze heb je per mail ontvangen bij je aanmelding en staat ook op de toegezonden Shiftmagazine.
We heten je van harte welkom als nieuw lid van de AACC.

Afmelden Lidmaatschap

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door voor 30 november een e-mail te sturen naar de Ledenadministratie van de PV AACC ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Deze regeling kun je terugvinden in de statuten van de personeelsvereniging.

Als je je na 30 november afmeldt dan blijf je het volgende jaar nog lid en betaal je ook contributie. Dit geldt ook als je de machtiging laat terugboeken. Dit zorgt bovendien voor extra administratiekosten bovenop je contributie, omdat de vereniging dan de incasso door een ander moet laten uitvoeren.

Per 01-12-2011 is het opzeggen in de Consumentenwet gewijzigd (Wet Van Dam). De Wet Van Dam geldt niet voor het opzeggen en verlengen van je lidmaatschap bij een (personeels)vereniging. Voor verenigingen gelden de regels van het verenigingsrecht.

*) Heb je geen werkrelatie meer met de ABN AMRO, dan mag je gewoon lid blijven van de PV AACC. Het lidmaatschap stopt niet automatisch bij het beeindigen van je werkrelatie.

SHiFTmagazine

SHiFTmagazine is het papieren visitekaartje van de AACC. Een full-colourblad met zo'n 25 pagina's aan artikelen. Artikelen van leden, van de eigen redactie en van professionele schrijvers van Clipboard Publications. In het magazine vind je aantrekkelijke aanbiedingen, tips & trucs en testverslagen en nog veel meer.

Lees meer over SHiFTmagazine

Evenementen