JaarrekeningJaarrekening laten opstellen?

Wij helpen je erbij

Wat je van ons kunt verwachten als wij jouw jaarrekening samenstellen:

N

inzicht in je business, cashflow, personeel, kosten en schulden;

N

overzicht van je financiële situatie voor een volledig beeld naar de toekomst;

N

een goed beeld van kansen en uitdagingen voor jouw onderneming.

Bij een jaarverslag hoort een financiële jaarrekening. Wij helpen je bij het samenstellen van jouw jaarrekening; een document waarin je terug kunt kijken wat je gedaan hebt op financieel gebied. Wat voor kosten heb ik dit jaar gemaakt? Hoe ziet mijn winst- en verliesrekening eruit? Handig om te vergelijken met wat je vorige jaren hebt gedaan.

AACC weet als geen ander dat er achter ieder getal een verhaal zit. Dat stelt ons ook in staat te verklaren wat er is gebeurd en waarom. Dit helpt jou om inzicht te krijgen in je totale financiële situatie. Je weet direct wat je schulden zijn en of je nog openstaande posten zoals debiteuren hebt. Met al deze financiële gegevens op een rijtje, weet je na een jaar wat je écht hebt betaald en wat je écht hebt verdiend.

Stel je vraag aan:

remco_c2a

Remco Dieltjes AA
Accountant

“Klanten stappen makkelijk bij ons binnen. Onze aanpak is persoonlijk en vakbekwaam. We doen ons werk goed en hebben een gezond arbeidsethos.”

nba
register belasting adviseurs

Kies voor een overzichtelijke jaarrekening en een helder advies voor jouw onderneming.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“Nu AACC mijn jaarrekening opstelt, heb ik een veel beter beeld van mijn eigen organisatie en kan ik betere beslissingen nemen voor de toekomst.”

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Ben jij op zoek naar helder advies en een vakkundig samengestelde jaarrekening?

Gerelateerde artikelen

Nadere conclusie A-G inzake rechtsherstel box 3

Nadere conclusie A-G inzake rechtsherstel box 3

De Advocaat-generaal (A-G)bij de Hoge Raad is in een nadere conclusie ingegaan op de vraag of naar aanleiding van het zogenaamde kerstarrest van de Hoge Raad over de vermogensrendementsheffing ook rechtsherstel moet worden geboden aan

Lees meer
Uitwerking rechtsherstel box 3 voor bezwaarmakers

Uitwerking rechtsherstel box 3 voor bezwaarmakers

Het kabinet heeft een besluit genomen over het rechtsherstel voor de belastingheffing in box 3 voor de jaren 2017 tot en met 2020. Het rechtsherstel wordt geboden in de vorm van de forfaitaire spaarvariant en geldt vooralsnog alleen voor mensen die

Lees meer
Opties rechtsherstel belastingheffing box 3

Opties rechtsherstel belastingheffing box 3

Op 24 december 2021 heeft de Hoge Raad geoordeeld dat het systeem van box 3 van de inkomstenbelasting niet voldoet aan de eisen die het EVRM aan wetgeving stelt. Er ontbreekt een redelijke verhouding tussen de belangen die de wetgever heeft willen

Lees meer