JaarrekeningJaarrekening laten opstellen?

Wij helpen je erbij

Wat je van ons kunt verwachten als wij jouw jaarrekening samenstellen:

N

Inzicht in je business, cashflow, personeel, kosten en schulden;

N

Overzicht van je financiële situatie voor een volledig beeld naar de toekomst;

N

Een goed beeld van kansen en uitdagingen voor jouw onderneming.

Bij een jaarverslag hoort een financiële jaarrekening. Wij helpen je bij het samenstellen van jouw jaarrekening; een document waarin je terug kunt kijken wat je gedaan hebt op financieel gebied. Wat voor kosten heb ik dit jaar gemaakt? Hoe ziet mijn winst- en verliesrekening eruit? Handig om te vergelijken met wat je vorige jaren hebt gedaan.

AACC weet als geen ander dat er achter ieder getal een verhaal zit. Dat stelt ons ook in staat te verklaren wat er is gebeurd en waarom. Dit helpt jou om inzicht te krijgen in je totale financiële situatie. Je weet direct wat je schulden zijn en of je nog openstaande posten zoals debiteuren hebt. Met al deze financiële gegevens op een rijtje, weet je na een jaar wat je écht hebt betaald en wat je écht hebt verdiend.

Stel je vraag aan:

remco_c2a

Remco Dieltjes AA
Accountant

“Klanten stappen makkelijk bij ons binnen. Onze aanpak is persoonlijk en vakbekwaam. We doen ons werk goed en hebben een gezond arbeidsethos.”

nba
register belasting adviseurs

Kies voor een overzichtelijke jaarrekening en een helder advies voor jouw onderneming.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

reCAPTCHA is required.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“Nu AACC mijn jaarrekening opstelt, heb ik een veel beter beeld van mijn eigen organisatie en kan ik betere beslissingen nemen voor de toekomst.”

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Ben jij op zoek naar helder advies en een vakkundig samengestelde jaarrekening?

Gerelateerde artikelen

Toerekening helft winstuitdeling aan partner

Toerekening helft winstuitdeling aan partner

Een door een vennootschap aan haar aandeelhouder toegekend voordeel is een uitdeling van winst indien en voor zover aannemelijk is dat de vennootschap de aandeelhouder als zodanig heeft willen bevoordelen. De aandeelhouder moet zich van de

Lees meer
Eigenwoningforfait en arbeidskorting 2023

Eigenwoningforfait en arbeidskorting 2023

In een brief aan de Tweede Kamer heeft de staatssecretaris van FinanciËn het percentage van het eigenwoningforfait en de hoogte van de arbeidskorting voor 2023 bekendgemaakt.

Eigenwoningforfait

Het eigenwoningforfait wordt jaarlijks

Lees meer