header_Henry_vd_Zon_medewerkersverhaal

Verhalen van onze medewerkers

blurb

“Het contact met de klant is ons bestaansrecht, daar moet je tijd aan besteden.”

Ruim 40 jaar ervaring

Op haar 19e begon administratief medewerker Rian Jacobs-Veldwijk als secretaresse bij een van de voorgangers van AACC, Accountantskantoor J. Proper in Twello, en dat voelde direct als familie. Door diverse overnames en fusies werkt Rian inmiddels onder de vlag van AACC met Teus Brunekreeft als vestigingsleider van Deventer. Onlangs vierde ze haar 40-jarig jubileum. En het leukste is: ze heeft zelfs nog cliënten die ze al de volle 40 jaar kent.

Henry van der Zon

“We horen sinds een tijdje officieel bij AACC, maar ik zit nog steeds in Deventer en we zijn nog steeds met hetzelfde team. We blijven onze klanten die we al die tijd al hebben gehad, trouw bedienen”, vertelt Rian. “Ik heb wel al gemerkt, dat naast mijn vaste collega’s in Deventer, ook in Apeldoorn een fijn team is om mee te werken. Daarvoor werken kan in Deventer, maar ik kan ook in Apeldoorn afspreken, omdat ik zelf in Twello woon. Er precies tussenin. Dat assisteren, dat hoop ik dan ook nog lang te mogen doen. Ik heb nog relatief jonge kinderen en dat houdt je bij de les. Onze dochter Nikki is 21 en onze zoon Kevin is 24. Door hen blijf ik ook digitaal bij, dat vind ik fijn.”

Contact met de cliënten

Naast secretarieel werk, doet Rian veel fiscaal werk, waar ze een extra diploma voor heeft behaald. Ook is ze de overzichthoudster van de uitstelregeling voor aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Voor cliënten kan Rian veel betekenen, ook op het gebied van communicatie en zichtbaarheid. “Het contact met de klant is ons bestaansrecht, daar moet je tijd aan besteden. Het is belangrijk hoe mensen benaderd worden. Aandacht geven, eens een bloemetje sturen, dat soort dingen.”

Ontzorgen en verbinden

Rian wil cliënten graag ontzorgen. “Dat zijn voor mij de particuliere cliënten, maar ook de ondernemers sta ik graag te woord en verbind ik met de juiste persoon door. Verbinding, dat is wel een woord waar ik van hou, al is het wel een groot woord. Humor op z’n tijd en iemand blij maken, daar geniet ik van. Samenwerking, nog zo’n belangrijk woord. We kunnen het niet alleen en leren van elkaar. Verder zijn er op kantoor altijd heel veel taken om op te pakken. Ik doe dat met veel plezier.”

Wat Rian ook graag doet, is fietsen met haar man Johann. ”We werken allebei met veel plezier, maar in onze vrije tijd fietsen we veel. Mijn moeder en schoonmoeder leven ook allebei nog. Doordat ik parttime (50%) werk, heb ik daar genoeg tijd voor.”

Kies voor vaste waarde
in jouw carrière.

Onze kracht ligt in samenwerking. Niet alleen binnen onze vestiging, maar ook daarbuiten. AACC is een Apeldoorns kantoor met ambitie en passie. Én met regelmatig mooie vacatures! Wij zijn in beweging en bieden ruimte voor ontwikkeling. Kom je hier werken, dan ontwikkel je je als persoon en als vakspecialist.