Personeelsbeleid dat staat als een huis

Personeelsbeleid dat staat als een huis

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

N

HR-beleid

N

Ziekteverzuim

N

Verlof

N

Jaaropgaven

N

Opstellen van een personeelshandboek

N

Re-integratie

N

Motiveren van medewerkers

En verder: ontslagregelingen, loonbelasting, verzekeringen, pensioen

Wij helpen jou met alle zaken rondom personeelsbeleid

Iedere organisatie met personeel in dienst krijgt vroeg of laat te maken met vraagstukken over het personeelsbeleid. Of je nu een kleine of een grote organisatie bent. Personeelsadvies kan dan uitkomst bieden. Bij AACC helpen wij je graag met zaken als ziekteverzuim, pensioen, ontslag en verlof, maar ook bij het vinden van de juiste medewerkers en het HR-beleid. Zo verlenen wij full service personeelsadvies aan ondernemingen.

Het verlengstuk van jouw organisatie

Wij begrijpen de taal van de ondernemer. Wij weten hoe ondernemers denken en kunnen dat vertalen in een marktconform HR-beleid wat voldoet aan de wet- en regelgeving. Als verlengstuk van jouw organisatie laten wij het arbeidsrecht vóór je werken, in plaats van tegen je. Bovendien geeft een helder HR-beleid richting aan jouw organisatie, wat helpt om jouw personeel gemotiveerd en betrokken te houden.

Advies op maat

Iedere onderneming steekt anders in elkaar. Branches verschillen, evenals ondernemersdoelen en de cultuur binnen een organisatie. Daarom leveren wij altijd advies op maat. Dit doen wij vanuit onze expertise op basis van gedegen onderzoek. Wij leveren advies op project- en interim basis. Binnen een traject starten wij altijd met een intake. Daarin stellen we gezamenlijke doelen op en maken we een plan om deze te bereiken. Vanuit deze intake helpen wij je op basis van jouw wensen om een efficiënt personeelsbeleid te voeren.

Wij staan voor je klaar

De adviseurs van AACC Personeelsdiensten zijn er voor jou. Wij geven begrijpelijk en toegankelijk advies en kunnen je op alle vlakken van personeelsdiensten ondersteunen of ontzorgen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak en ontdek het zelf.

nirpa-payoff-1

Wil je meer weten?

Over ons

Blog

Kies de juiste partner voor alle zaken rondom personeelsbeleid!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Contactformulier personeelsdiensten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij laten het personeelsbeleid voor je werken!”

Hans_hortensius

Natasja Dix,
Salarisadviseur RPP

Wil jij weten wat goed personeelsbeleid betekent voor je onderneming?
Maak een afspraak en probeer het zelf