blurb

Arbeidsrecht

Expertise van arbeidsrecht: essentieel voor elke werkgever

header_Irene_pd

Expertise van arbeidsrecht: essentieel voor elke werkgever

Arbeidsrecht vormt een cruciale pijler voor ondernemers en bedrijven. Het regelt de juridische relaties tussen werkgevers en werknemers, waarbij zowel collectieve als individuele belangen een rol spelen. Als AACC zijn we gespecialiseerd in het bieden van diepgaand en praktisch arbeidsrecht advies, van pensioenpremies tot ontslagprocedures, om bedrijven in en om de StedenDriehoek te adviseren.

Wij helpen je graag bij alle vormen en aspecten van arbeidsrecht. Wij geven je arbeidsrecht advies, maar helpen je ook bij bijvoorbeeld ontslagbegeleiding en het voeren van procedures.

Waarom arbeidsrecht advies?

N

Risicobeperking: kennis van arbeidsrecht helpt bij het voorkomen van juridische geschillen en boetes door ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

N

Bedrijfs- en werknemersbescherming: goed begrip van arbeidsrecht garandeert de bescherming van zowel de rechten van werknemers als de belangen van het bedrijf

N

Effectief conflictmanagement: inzicht in arbeidsrecht stelt ondernemers in staat om efficiënt om te gaan met arbeidsconflicten

N

Aantrekken en behouden van collega’s: duidelijke en eerlijke arbeidsvoorwaarden, opgesteld volgens arbeidsrechtelijke normen, maken een bedrijf aantrekkelijker voor talentvolle werknemers en dragen bij aan hun behoud.

N

Strategische bedrijfsvoering: kennis van arbeidsrecht is essentieel voor strategische bedrijfsbeslissingen, zoals herstructurering, fusies, overnames, en uitbreiding, om juridische valkuilen te vermijden.

Over arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een veelzijdig veld dat constant evolueert met de veranderende markt en maatschappij. In de StedenDriehoek, een regio bekend om zijn bruisende bedrijvigheid, is het essentieel dat ondernemingen up-to-date blijven met deze veranderingen om zowel juridische risico’s te minimaliseren als een gezonde werkomgeving te creëren. Van het begrijpen van de nieuwste wetgeving over arbeidscontracten tot het effectief navigeren door ontslagprocedures, AACC biedt deskundige begeleiding en advies om aan deze behoeften te voldoen.

 

Waar kan AACC bij helpen

Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten

Begeleiding bij ontslagprocedures

Advies over werknemersrechten

Naleving van arbeidswetgeving

Conflicthantering en bemiddeling

Advies over Collectieve Arbeidsovereenkomsten (CAO)

Pensioenregelingen en arbeidsvoorwaarden

Wij staan voor je klaar

De adviseurs van AACC Personeelsdiensten zijn er voor jou. Wij geven begrijpelijk en toegankelijk advies en kunnen je op alle vlakken van personeelsdiensten ondersteunen of ontzorgen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak en ontdek het zelf.