blurb

Personeelsadvies/ HR advies

Personeelsadvies nodig? Wij staan voor je klaar.

header_Irene_pd

Personeelsadvies nodig? Wij staan voor je klaar.

Iedere organisatie met personeel in dienst krijgt vroeg of laat te maken met vraagstukken over het personeelsbeleid. Of je nu een kleine of een grote organisatie bent. Personeelsadvies kan dan uitkomst bieden. Bij AACC helpen wij je graag met zaken als ziekteverzuim, pensioen, ontslag en verlof, maar ook bij het vinden van de juiste medewerkers en het HR-beleid. Zo verlenen wij full service personeelsadvies aan ondernemingen.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

HR-beleid

Ziekteverzuim

Verlof

Opstellen van een personeelshandboek

Re-integratie

Motiveren van medewerkers

Alles onder controle, rust in je hoofd

Bij personeelsdiensten komt van alles kijken. Van HR-beleid tot binden, boeien en behouden van medewerkers. Wij ondersteunen en adviseren je met alles wat hierbij komt kijken, maar ook met bijvoorbeeld ontslagregelingen, loonbelastingen, verzekeringen en pensioenen

Het verlengstuk van jouw organisatie

Wij begrijpen de taal van de ondernemer. Wij weten hoe ondernemers denken en kunnen dat vertalen in een marktconform HR-beleid dat voldoet aan de wet- en regelgeving. Als verlengstuk van jouw organisatie laten wij het arbeidsrecht vóór je werken, in plaats van tegen je. Bovendien geeft een helder HR-beleid richting aan jouw organisatie, wat helpt om jouw personeel gemotiveerd en betrokken te houden.

Advies op maat

Iedere onderneming steekt anders in elkaar. Branches verschillen, evenals ondernemersdoelen en de cultuur binnen een organisatie. Daarom leveren wij altijd advies op maat. Dit doen wij vanuit onze expertise op basis van gedegen onderzoek. Wij leveren advies op project- en interimbasis. Binnen een traject starten wij altijd met een intake. Daarin stellen we gezamenlijke doelen op en maken we een plan om deze te bereiken. Vanuit deze intake helpen wij je op basis van jouw wensen om een efficiënt personeelsbeleid te voeren.

Wij staan voor je klaar

De adviseurs van AACC Personeelsdiensten zijn er voor jou. Wij geven begrijpelijk en toegankelijk advies en kunnen je op alle vlakken van personeelsdiensten ondersteunen of ontzorgen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak en ontdek het zelf.

Veel gestelde vragen

Wat valt er onder personeelsadvies?

Personeelsadvies is heel breed. Hieronder valt alles op het gebied van salaris, pensioenen, verzekeringen, rechten en plichten, motivatie, re-integratie, opleidingen, ontslag en juridisch advies.

Wat kunnen jullie betekenen voor MKB-bedrijven?

Veel. Wij adviseren je over alles rondom HR-zaken, beleid, strategie en uitvoering. Wij fungeren graag als vraagbaak en sparringpartner, maar we doen ook de uitvoering van het beleid voor je.

Kunnen jullie tijdelijke HR-ondersteuning bieden?

Jazeker. Is jouw eigen HR-medewerker ziek, met zwangerschapsverlof of ben je nog op zoek naar een nieuwe collega? Wij nemen graag de honneurs waar en vullen op tijdelijke basis de functie voor je in.  

Wat zijn de tarieven voor personeelsadvies?

Personeelsadvies is altijd maatwerk. Daarom hanteren wij geen standaardtarieven. Neem gerust contact op voor een prijsindicatie.