Wil jij een partner met visie?

Die heb je gevonden! 

Wij zijn er voor jou!

Iedere dag werken we vanuit onze locaties met passie en enthousiasme voor onze leuke en interessante klanten uit de Stedendriehoek en omgeving. Ons kantoor bestaat al ruim 45 jaar en daar zijn we trots op.

Door jarenlange ervaring hebben we veel kennis in huis. Deze kennis delen we graag met jou: de ondernemer die op zoek is naar een zekere toekomst. Voor je bedrijf en voor jezelf. Samen met jou kijken we graag vooruit, naar de uitdagingen die er zijn en naar de kansen die er liggen. En wij helpen je graag verder. Met gevoel voor cijfers en met passie voor onze klanten.

Onze visie

Wij zijn er voor de ondernemer. Als ondernemer kun je advies en ondersteuning gebruiken bij accountants-zaken, salarisadministratie, belastingen en administratieve dienstverlening. De adviseurs van AACC staan voor je klaar met begrijpelijk en toegankelijk advies en daar waar nodig zullen wij concrete ondersteuning bieden.

pand_aacc_inzetje

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijk betrokken zijn, dát vinden wij belangrijk. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen en daar een actieve rol in spelen. Wij steunen daarom diverse goede doelen en stichtingen. We helpen deze stichtingen met advies in een financiële wereld die steeds complexer wordt en een steeds strengere regelgeving kent. Ook zoeken we naar oplossingen bij maatschappelijke vraagstukken en stimuleren andere organisaties ook maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Voor wie zetten wij ons in?

tjommie_logo
logo_stichting_feestneus
stichting_present

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Wil je weten wat AACC voor jouw onderneming kan betekenen?