Succes maak je samen!

Werken bij AACC

Onze kracht ligt in samenwerking. Niet alleen binnen onze vestiging, maar ook daarbuiten. AACC is een kantoor in de Stedendriehoek met ambitie en passie. Én met regelmatig mooie vacatures! Wij zijn in beweging en bieden ruimte voor ontwikkeling. Kom je hier werken, dan ontwikkel je je als persoon en als vakspecialist. Bovendien krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie. Welkom bij AACC!

Vacature assistent accountant (Deventer)

Ter uitbreiding van de samenstelpraktijk zijn we op zoek naar een assistent accountant voor minimaal 24 uur per week op locatie in Deventer. Het gaat om een zelfstandige functie, waarin je contact met verschillende (eigen) klanten onderhoudt. Ben jij de assistent accountant die wij zoeken?

Bekijk vacature >

Vacature relatiebeheerder (Deventer)

Ter uitbreiding van ons team in Deventer zijn we op zoek naar een relatiebeheerder voor minimaal 32 uur per week. In deze functie onderhoud je contact met verschillende (eigen) klanten en verricht je alle werkzaamheden die horen bij het samenstellen van een jaarrekening. Ben jij de relatiebeheerder die wij zoeken?

Bekijk vacature >

Vacature assistent accountant (Apeldoorn)

Ter uitbreiding van de samenstelpraktijk zijn we op zoek naar een assistent accountant voor minimaal 24 uur per week op locatie in Apeldoorn. Het gaat om een zelfstandige functie, waarin je contact met verschillende (eigen) klanten onderhoudt. Ben jij de assistent accountant die wij zoeken?

Bekijk vacature >

Is er geen vacature die past? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Vul hieronder je gegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Leadgeneratie AACC

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)