BV omzetten naar VOF of eenmanszaakWil jij je BV omzetten naar een VOF of eenmanszaak?

Wij adviseren je

Dit kun je van ons verwachten wanneer wij jouw BV omzetten naar een andere rechtsvorm:

N

Onze specialisten helpen je bij de juiste keuze door de fiscale, juridische en commerciële voor- en nadelen inzichtelijk te maken;

N

Wij bepalen wat de situatie van jouw onderneming op dit moment is. Zo kunnen wij samen met jou het juiste moment van omzetting bepalen;

N

Wij adviseren je en komen samen tot de juiste keuze.

Door lagere omzetten, dalende winsten of het niet meer kunnen betalen van het salaris kan het zijn dat jouw huidige BV-structuur niet meer het juiste ‘jasje’ om jouw onderneming is. Het omzetten van een BV naar een eenmanszaak kan in sommige gevallen veel voordelen opleveren.

Wat jouw vraag ook is, bij AACC Accountants & Bedrijfsadviseurs hebben we alle kennis en kunde om jou te helpen.

Stel je vraag aan:

Antoine Joosten RB

Antoine Joosten RB
Directeur / Belastingadviseur

“Wij hebben de kennis en specialisten in huis om onze klanten te ondersteunen bij het maken van keuzes zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.”

nba
register belasting adviseurs

Is jouw BV vanuit fiscaal oogpunt nog wel de meest aantrekkelijke rechtsvorm? Wij adviseren je en komen samen tot de juiste keuze.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Leadgeneratie AACC

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“Het omzetten van een dergelijke structuur is maatwerk, er bestaat geen standaardoplossing. Goed advies van de specialisten van AACC was daarom cruciaal voor mijn onderneming.”

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Wil jij samen de juiste rechtsvorm bepalen voor jouw onderneming?