blurb

Opleidingsplan opstellen

Wil je medewerkers blijvend motiveren en laten groeien? Dan is een strategisch opleidingsplan onmisbaar.

header_Irene_pd

Wil je medewerkers blijvend motiveren en laten groeien? Dan is een strategisch opleidingsplan onmisbaar.

Een leven lang leren is tegenwoordig een belangrijk speerpunt van veel professionals. Persoonlijke ontwikkeling en aangehaakt blijven bij de laatste ontwikkelingen zorgt ervoor dat mensen meer uitdaging houden en met meer plezier naar hun werk gaan. Het is daarom belangrijk om het leren en ontwikkelen vast te leggen in een strategisch opleidingsplan. Een opleidingsplan geeft weer wat de doelstellingen, activiteiten en verwachte resultaten zijn op het gebied van leren en ontwikkelen, maar ook hoe je effectieve leerlijnen ontwikkelt voor specifieke leerdoelen. Wij adviseren hier graag over!

Wij staan voor je klaar

De adviseurs van AACC Personeelsdiensten zijn er voor jou. Wij geven begrijpelijk en toegankelijk advies en kunnen je op alle vlakken van personeelsdiensten ondersteunen of ontzorgen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak en ontdek het zelf.

Veel gestelde vragen

Wat houdt medewerkersopleidingsbeleid in?

Strategisch opleidingsbeleid vloeit voort uit het strategisch plan en de organisatievisie. Het opleidingsbeleid geeft aan wat jouw mensen nodig hebben om de organisatievisie te realiseren en hoe ze zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen. Het gaat hier om een langere termijnvisie.

Wat staat er in een opleidingsplan?

In een opleidingsbeleidsplan staan de uitgangspunten, de doelstelling en de inrichting van het leren en ontwikkelen in een organisatie. In het plan staat hoe de organisatie vorm geeft aan het opleiden en ontwikkelen van medewerkers.