Advies rechtsvormPast de rechtsvorm nog bij jouw onderneming?

Wij adviseren je

Dit kun je van ons verwachten wanneer wij jouw rechtsvorm tegen het licht houden:

N

Onze specialisten helpen je bij de juiste keuze door de fiscale, juridische en commerciële voor- en nadelen inzichtelijk te maken;

N

Wij helpen je de juiste rechtsvorm te kiezen zodat jouw onderneming verder kan groeien;

N

Advies bij jouw wens om risico’s te spreiden of je onderneming te splitsen.

Vaak ben je als ondernemer vooral bezig met de bedrijfsvoering van jouw onderneming. Je denkt niet meer na over de rechtsvorm die je destijds hebt gekozen. Maar het kan zijn dat deze vorm helemaal niet meer bij jouw onderneming past. Herstructurering of oprichting van een vennootschap biedt dan uitkomst. Dit kan handig zijn bij:

Stel je vraag aan:

Antoine Joosten RB

Antoine Joosten RB
Directeur / Belastingadviseur

“Wij hebben de kennis en specialisten in huis om onze klanten te ondersteunen bij het maken van keuzes zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.”

nba
register belasting adviseurs

Kies jij voor een rechtsvorm die bij je past ? Dan kies je voor AACC.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Leadgeneratie AACC

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“Er bestaan veel fiscale methoden die toegepast kunnen worden om belastingvoordeel te behalen met de juiste structuur. Het heeft voor mijn onderneming absoluut geloond dit door AACC te laten onderzoeken.”

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Kies jij voor een rechtsvorm die bij je past?