Onze klanten vertellen hun verhaal

Over werken met AACC

Benieuwd hoe onze klanten het werken met AACC in de praktijk ervaren? Lees hier hun verhaal.

Jan Kuit

Jan Kuit

Fries in hart en nieren, maar inmiddels is hij helemaal ingeburgerd in Deventer: Jan Kuit. Niet alleen is hij woonachtig in deze Hanzestad, ook is hij steeds meer een belangrijk gezicht van onze locatie in Deventer aan het worden.

Frank Noorlander

Frank Noorlander

Ontdek hoe Frank Noorlander bij AACC zijn werkplezier en passie terugvond. In dit blog deelt Marinka haar werkwijze richting haar klanten.

Patricia Krijt

Patricia Krijt

We hebben een nieuwe collega! Patricia Krijt is 41 jaar, getrouwd en moeder van twee sportieve dochters. Na 22 jaar werkervaring als salarisadministrateur besloot zij een nieuwe weg in te slaan. Ze had bij verschillende werkgevers gewerkt, maar voelde dat het tijd was voor verandering.

Irene en Henriëtte

Irene en Henriëtte

Henriëtte Kolk en Irene ten Velde vertegenwoordigen de afdeling Salarisadministratie en Personeelsadvies bij AACC. Nu nog met zijn tweeën, binnenkort met zijn drieën. En daar beleven ze veel plezier aan.

Remco Timmer

Remco Timmer

In dit blog lees je hoe Remco Timmer bij AACC bewijst dat investeren in opleiding een slimme zet is voor professioneel succes. Zijn verhaal toont het belang van blijven leren voor persoonlijke groei.

Marinka Blankenvoorde

Marinka Blankenvoorde

Ontdek hoe Marinka Blankenvoorde bij AACC de klant centraal stelt en ze niet als nummers behandelt. In dit blog deelt Marinka haar unieke benadering om klantrelaties te versterken.

Rian Jacobs-Veldwijk

Rian Jacobs-Veldwijk

Met ruim 40 jaar ervaring een belangrijke schakel binnen het team van AACC: Rian Jacobs-Veldwijk. Wij gingen met haar in gesprek over onder andere de sleutel tot klanttevredenheid!

Henry van der Zon

Henry van der Zon

Maak kennis met de dynamische persoonlijkheid van Henry van der Zon. Lees zijn succesverhaal en hoe hij het verschil maakt in de zakelijke wereld.

Angelique Revers

Angelique Revers

Angelique Revers is sinds 1 januari 2023 relatiebeheerder bij AACC in Apeldoorn. Maar echt nieuw is ze niet, zeker niet voor haar klanten, want hiervoor werkte Angelique al 22 jaar bij Nysingh advocaten-notarissen. Ik doe nog steeds mijn oude werk, voor mijn bestaande klanten, in een volledig nieuwe werkomgeving.”

Bianca Klein Overmeen

Bianca Klein Overmeen

Bianca Klein Overmeen gaat met veel plezier naar haar werk. Als relatiebeheerder bij AACC is geen dag hetzelfde voor haar. “Het ene moment ben je op bezoek bij een groot bedrijf, het andere moment werk je de jaarrekening voor een kleinere partij uit.”

Saskia Roeling

Saskia Roeling

We zijn een nieuwe medewerkster rijk! En wel Saskia Roeling, wie al 28 jaar werkzaam is in het vak. Ze gaat zich 32 uur per week inzetten als accountant en relatiebeheerder. “Ik hoop nieuwe relaties te ontmoeten en ze verder te helpen in hun ondernemerspad!”

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. We kijken verder dan alleen naar de cijfers. Wij helpen je met het bereiken van je doelen en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je en kijken naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons  gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding samen met onze passie maakt ons kantoor tot een professionele dienstverlener.