Bianca Klein Overmeen

Bianca Klein Overmeen gaat met veel plezier naar haar werk. Als relatiebeheerder bij AACC is geen dag hetzelfde voor haar. “Het ene moment ben je op bezoek bij een groot bedrijf, het andere moment werk je de jaarrekening voor een kleinere partij uit.” En verder? Bianca woont samen met haar hondje, en is ze niet aan het werk, dan is ze wel aan het sporten. Urban trails, de midwintermarathon of stukken hardlopen met haar loopgroep: niks is haar te gek.

Van MEAO naar relatiebeheerder

Na het afronden van de MEAO, was Bianca klaar om te beginnen aan haar carrière. Ooit begon ze bij een administratiekantoor. Door diverse opleidingen te volgen, waaronder de MBA in de avonduren en reeds nog een fiscale opleiding, is ze doorgegroeid naar de functie die zij nu heeft: relatiebeheerder. “Inmiddels zit ik zes jaar in deze functie bij AACC, en die bevalt heel goed.”

Meer dan bureauwerk

De misvatting die veel mensen hebben van administratief werk klopt niet in de ogen van Bianca. “Als je denkt dat je de hele dag achter je computer zit, heb je het mis. Tuurlijk ben je veel met cijfers bezig en dat moet je ook leuk vinden, maar ook ben je veel in contact met de klant. De ene keer is dat een transportbedrijf, de andere keer een kapper. Soms werk je voor grote bedrijven en op andere momenten voor de kleinere partijen. Dat houdt het afwisselend en leuk.”

Een warm bad

“Mijn eerste weken bij AACC voelden echt als een warm bad waar ik in terecht kwam. De mentaliteit, de mensen, de korte lijntjes met de directie… het voelde direct heel fijn. Iedereen wil elkaar helpen en heeft wat voor elkaar over. Er heerst geen hiërarchie. Je kan met iedereen overal over praten. Daar ben ik heel blij mee,” vertelt Bianca.

Goede sfeer

Ook nu Bianca inmiddels zes jaar werkt bij AACC, is ze nog zeer te spreken over de samenwerking met haar collega’s. “De band met collega’s is heel goed. Op maandag zijn we er over het algemeen allemaal. Dan kunnen we bijpraten met elkaar. Verder zijn we flexibel in het werken op kantoor of het werken vanuit huis. Die flexibiliteit is heel fijn. Ook de sfeer, de arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden die je hebt zijn goede redenen om bij AACC te gaan werken. Ik heb het onwijs naar mijn zin hier!”