Verzorgen en aanvragen van toeslagenWil jij ondersteuning bij het aanvragen van toeslagen?

Wij adviseren je

Wij verzorgen voor jou de volgende toeslagen:

N

Zorgtoeslag: maandelijkse tegemoetkoming in de kosten voor jouw zorgverzekering. De hoogte van de zorgtoeslag is afhankelijk van de hoogte van je inkomen;

N

Huurtoeslag: maandelijkse tegemoetkoming in de huurkosten van jouw woning;

N

Kindgebonden budget: gezinnen met een inkomen tot een bepaalde hoogte krijgen van de overheid een tegemoetkoming in de kosten. Dit budget hangt af van het gezinsinkomen en het aantal kinderen jonger dan 18 jaar;

N

Kinderopvangtoeslag: tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang, bedoeld om de arbeidsdeelname van ouders met kinderen te bevorderen.

Toeslagen zijn bedragen die worden uitbetaald door de belastingdienst ter tegemoetkoming in bepaalde kosten. De hoogte van deze tegemoetkoming is afhankelijk van jouw persoonlijke leef-en woonsituatie en het inkomen van jou en jouw eventuele toeslagpartner. Het aanvragen en het doorvoeren van wijzigingen verzorgen wij graag voor je.

Je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om voor toeslagen in aanmerking te komen. Aan de hand van jouw gegevens weten wij precies waarvoor je in aanmerking komt en wat de hoogte van de toeslag is. Aan de hand van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting worden de toeslagen eventueel aangepast aan de nieuwe situatie. Zo voorkom je een naheffingsaanslag.

Stel je vraag aan:

Antoine Joosten RB

Antoine Joosten RB
Directeur / Belastingadviseur

“Klanten blijven bij ons omdat wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden.

nba
register belasting adviseurs

Kies voor hulp bij het aanvragen en verzorgen van je toeslagen.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Leadgeneratie AACC

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“Het advies en inzicht dat AACC ons geboden heeft, is heel belangrijk geweest voor ons. Zij keken kritisch mee naar wat we ons konden verloven aan de hand van de bedrijfsresultaten, overwaarde van onze huidige woning, het eigen vermogen en prognoses.”

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Wil jij hulp bij het aanvragen en verzorgen van je toeslagen?

Gerelateerde artikelen

Onderzoek uitbreiding btw-nultarief zonnepanelen

Onderzoek uitbreiding btw-nultarief zonnepanelen

Sinds 1 januari 2023 vallen de levering en installatie van zonnepanelen op of in de onmiddellijke nabijheid van woningen onder het nultarief van de omzetbelasting. De staatssecretaris van Financiën heeft onderzocht of uitbreiding van de toepassing

Lees meer