Wil jij hulp bij jouw aangifte omzetbelasting?

Wij kijken verder dan de boeken

Dit kun je van ons verwachten wanneer we jouw aangifte omzetbelasting doen:

N

Altijd de meest actuele kennis over wijzigingen in de belastingwetgeving;

N

Met gedegen advies zorgen we dat je jezelf niks tekortdoet;

N

Wij lossen graag fiscaal gecompliceerde vraagstukken voor je op.

Als ondernemer ben je belastingplichtig voor de omzetbelasting, oftewel voor de btw-aangifte. Natuurlijk wil je als ondernemer zo min mogelijk belasting betalen en zoveel mogelijk profiteren van de fiscale voordelen. Door de veranderende wet- en regelgeving is dit vaak erg lastig en tijdrovend. Onze specialisten helpen je graag.

Wij verzorgen de aangifte omzetbelasting periodiek voor je. Dat kan per maand, per kwartaal of per jaar. Hierdoor is jouw financiële administratie altijd up to date. Bovendien kunnen wij je gemakkelijker voorzien van tussentijdse financiële overzichten en zelfs de jaarrekening sneller gereed hebben.

Stel je vraag aan:

remco_c2a

Ilse Hendriks
Relatiebeheerder

“Onze klanten moeten lekker kunnen ondernemen, terwijl wij zorgen voor een oplossing voor de issues waar ze tegenaan lopen.”

nba
register belasting adviseurs

Kies voor een zo optimaal mogelijke belastingaangifte waarbij wij verder kijken dan de boeken.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

reCAPTCHA is required.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“AACC heeft altijd oprechte interesse in mij als persoon maar ook wat mij als ondernemer beweegt.”

Te veel of te weinig belasting aangegeven?

Als blijkt dat aan het einde van het jaar niet alle omzetbelasting is afgedragen, of niet alle omzetbelasting is teruggevraagd, dan dienen wij voor jou een suppletie aangifte omzetbelasting in. Naar aanleiding hiervan zul je dan een naheffingsaanslag omzetbelasting ontvangen.

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Wil jij hulp bij jouw aangifte omzetbelasting?

Gerelateerde artikelen

Wanneer ontstaat door verbouwing een nieuw gebouw?

Wanneer ontstaat door verbouwing een nieuw gebouw?

Bij de verkrijging van een in Nederland gelegen onroerende zaak is in beginsel overdrachtsbelasting verschuldigd. Er geldt een vrijstelling van overdrachtsbelasting voor het geval de verkrijging plaatsvindt krachtens een met omzetbelasting belaste

Lees meer
Terugvragen in 2021 betaalde buitenlandse btw

Terugvragen in 2021 betaalde buitenlandse btw

Ondernemers, die in 2021 in een ander EU-land btw hebben betaald, kunnen deze btw terugvragen wanneer zij in dat land geen aangifte doen. Een verzoek om teruggaaf over 2021 moet vóór 1 oktober 2022 zijn ingediend. Dat kan via de website

Lees meer