Inkomsten en vennootschapsbelastingWil jij meer weten over hoe het zit met schenk- en erfbelasting?

Dan zijn wij jouw partner

Dit kun je van ons verwachten wanneer we jouw aangifte schenk- en erfbelasting doen:

N

De meest actuele kennis van wijzigingen en ontwikkelingen in de belastingwetgeving;

N

Ook hebben we de juiste juridische kennis in huis;

N

Wij nemen jou een heel stuk zorg uit handen en begeleiden je in alle gevallen.

Bespaar maximaal belasting

Wil je jouw kind helpen met een studie, nieuwe auto of huis? Of wil je schenken aan een goed doel? Dan komt schenkbelasting om de hoek kijken. Natuurlijk probeer je zoveel mogelijk belastingvrij te schenken. Door gebruik te maken van vrijstellingen en fiscaal vriendelijke schenkingsvormen verhoog je het rendement van jouw schenking. Als je dit slim aanpakt, hoeft schenken geen schenkbelasting te kosten. Wij vertellen je graag hoe we dat regelen.

Stel je vraag aan:

Antoine Joosten RB

Antoine Joosten RB
Directeur / Belastingadviseur

“Fiscale wetten en regels veranderen voortdurend. Wij houden deze in de gaten zodat onze klanten niet teveel belasting betalen.”

logo’s

Kies voor gedegen advies van AACC. Wij kennen jouw onderneming en vinden altijd een oplossing.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Leadgeneratie AACC

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“Als je het verkeerd aanpakt en de schenking niet aangeeft, kun je achteraf nog een navorderingsaanslag verwachten eventueel vermeerderd met een boete. Dat was een waardevol advies dat ik kreeg van AACC.”

Meer over erfbelasting

Overlijdt een dierbare? Naast jouw verdriet over het verlies, komt er dan veel op je af. Er moeten allerlei zaken geregeld worden, waar je op dat moment waarschijnlijk helemaal niet op zit te wachten. AACC kan jou in ieder geval de zorg uit handen nemen wat betreft de fiscale en administratieve gevolgen.

In sommige gevallen blijft er in geval van overlijden ook een onderneming achter. Hoe zit het met de overname of opvolging? En wat gebeurt er als jij geen opvolging voor jouw bedrijf hebt? Wij zijn bekend met bedrijfsopvolgingsregelingen en kunnen je informeren en begeleiden in alle gevallen. Wij helpen je graag zo gunstig mogelijk te laten schenken en vererven.

TIP VAN AACC! – Het is mogelijk om een schenking aan jouw kind van € 103.643 voor de eigen woning te spreiden over drie achtereenvolgende jaren. Van dit bedrag mag jouw kind €26.457 vrij besteden. Het restant moet binnen drie jaar na de eerste schenking worden besteed aan de eigen woning.

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Wil jij meer weten over hoe het zit met schenk- en erfbelasting?