VOF of eenmanszaak omzetten naar BVWil jij je VOF of eenmanszaak omzetten naar een BV?

Dan zijn wij jouw partner

Dit kun je van ons verwachten wanneer wij jouw VOF of eenmanszaak omzetten naar een BV:

N

Onze specialisten helpen je bij het maken van de juiste keuze door de fiscale, juridische en commerciële voor- en nadelen inzichtelijk te maken;

N

Wij brengen de situatie van jouw onderneming in kaart. Zo kunnen wij samen met jou het juiste moment van omzetting bepalen;

N

Wij adviseren je en komen samen tot de juiste keuze.

Het omzetten naar een BV kan om verschillende redenen een goede keus zijn. Zo zijn er fiscale voordelen mee te behalen, met name bij hogere winsten van jouw onderneming. Daarnaast kent een BV slechts beperkte aansprakelijkheid voor de bestuurder. Als je jouw eenmanszaak of (aandeel in een) VOF wilt omzetten in een B.V. dan kan dat op verschillende manieren. Wat jouw vraag ook is, bij AACC Accountants & Bedrijfsadviseurs hebben we alle kennis en kunde om jou te helpen.

Stel je vraag aan:

Antoine Joosten RB

Antoine Joosten RB
Directeur / Belastingadviseur

“Begrijpelijk en toegankelijk advies, daar sta ik voor en daar waar nodig betekent dat concrete ondersteuning.”

nba
register belasting adviseurs

Is jouw VOF of eenmanszaak vanuit fiscaal oogpunt nog wel de meest aantrekkelijke rechtsvorm? Wij adviseren je en komen samen tot de juiste keuze.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Leadgeneratie AACC

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

“Het omzetten van een dergelijke structuur is maatwerk, er bestaat geen standaardoplossing. Goed advies van onze specialisten is daarom cruciaal.”

Over AACC

AACC staat voor “betrokken, laagdrempelig, flexibel en professioneel”. En wij kijken verder dan alleen naar jouw cijfers. Je bespreekt je doelen met ons en samen kiezen we voor de juiste aanpak. We adviseren je bij het realiseren van deze doelen en kijken hierbij naar de (on)mogelijkheden. Door de opbouw en omvang van ons kantoor vinden cliënten bij ons gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Deze houding tezamen met onze passie maakt ons tot een professionele dienstverlener.

Wil jij samen de juiste rechtsvorm bepalen voor jouw onderneming?