Angelique Revers

“Ik ben echt van de cijfertjes en de centen!”

Angelique Revers is sinds 1 januari 2023 relatiebeheerder bij AACC in Apeldoorn. Maar echt nieuw is ze niet, zeker niet voor haar klanten, want hiervoor werkte Angelique al 22 jaar bij Nysingh advocaten-notarissen. “In verband met de aanstaande pensionering van mijn leidinggevende heeft Nysingh de werkzaamheden van de ‘Afdeling Fiscaliteit’ overgedragen aan AACC. Ik doe mijn oude werk, voor mijn bestaande klanten, in een volledig nieuwe werkomgeving.”

Gezellige collega’s

Met haar nieuwe werkgever en nieuwe werkplek, kreeg Angelique er in één keer een heleboel nieuwe collega’s bij. “Ik had eerst maar één 1 collega, mijn leidinggevende, maar die gaat dit jaar met pensioen. Verder zaten we al een poos met zijn tweeën in een onderbezet kantoorpand. Nu heb ik twintig directe collega’s, dus dat is wel heel gezellig.”

Nieuwe systemen

Angelique werkt nu nog grotendeels voor bestaande relaties binnen AACC. “Ik doe dus mijn oude werk, maar dan helemaal in een nieuwe omgeving. Het is een beetje anders dan anders, en ik moet nog erg wennen aan de systemen en de werkwijze. Mijn collega’s hebben me wel wegwijs moeten maken daarin, want dat gaat niet vanzelf. Maar dat ging vanzelfsprekend, het zijn allemaal leuke mensen.”

Kans op groei

“Als ik straks alles heb ingericht in de nieuwe systemen en alles minder tijd kost, kan ik ook andere werkzaamheden oppakken en mijn relaties uitbreiden”, geeft Angelique aan. “Doordat we bij Nysingh maar met zijn tweeën waren, kregen we er ook veel taken bij zoals de post et cetera. Hier kan ik me meer concentreren op dat waar ik goed in ben. Voor mij persoonlijk denk ik dat dit een heel mooie kans is.”

Klantcontact

Het uitgebreide klantpakket van AACC spreekt Angelique erg aan. “Bij Nysingh hadden we vooral advocaten en notarissen als relatie. Hier hebben we allerlei soorten klanten, ondernemers en MKB’ers, dat is een ander type mens en dat is erg leuk. Wat ik AACC kan brengen? Ik ben gezellig en sociaal, ik ben goed in klantcontact en de menselijke kant, dus dat hoop ik AACC te brengen!”

Bezig bijtje

Hoewel Angelique graag werkt, heeft ze natuurlijk ook een privéleven. Als alleenstaande moeder met twee jonge kinderen van 7 en 10, heeft ze het best druk. “Ik regel de tussentijdse opvang op hun school en ben daar penningmeester. Verder zit ik in het bestuur van AWA 85, dat is een Apeldoornse bierbrouwvereniging. Daar ben ik ook penningmeester. Het is wel duidelijk; ik ben echt van de cijfertjes en de centen!”