header_Henry_vd_Zon_medewerkersverhaal

Verhalen van onze medewerkers

blurb

Je zit dicht op de cijfers en bespreekt alles direct met de verantwoordelijke personen, dat vind ik erg leuk.

Van een bouwonderneming tot slager om de hoek

Henry van der Zon werkt al vanaf 1989 in de accountancy en is relatiebeheerder bij AACC. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften, opstellen van prognoses en advieswerk.

Ook maakt Henry de planning voor de collega’s op kantoor. “Zodat we het werk kunnen invullen zoals onze relaties dat graag willen. Wanneer iemand bijvoorbeeld aanvullende informatie nodig heeft, plan ik dat in bij een collega. Ik maak ook prognoses en ben betrokken bij de begeleiding van cliënten die zelf een administratief medewerker op de boekhouding hebben. Ik help hen om de rapportages uit het systeem te krijgen en te beoordelen. Verder stoot mijn kantoordirecteur Teus de nodige zaken af die ik voor hem oppak en/of voorbereid.”

Henry van der Zon

Dicht op de cijfers

Henry vindt het heel leuk om dagelijks met allerlei verschillende bedrijven bezig te zijn. “De ene keer is dat een bouwonderneming en de andere keer de slager om de hoek. Omdat wij vooral met midden- en kleinbedrijf te maken hebben, zit je dicht op de cijfers en bespreek je alles direct met de verantwoordelijke personen, dat vind ik erg leuk. De afwisseling en de klantcontacten vind ik leuk, maar vooral ook de ruimte en verantwoordelijkheden die ik krijg op kantoor. De kans om alles op te pakken.”

Snel regeren en acteren

Bij AACC staat de klant echt centraal, geeft Henry aan. “Die schuiven we als middelpunt naar voren. Wij proberen bijvoorbeeld altijd binnen dag antwoord te geven op vragen. We zijn dienstverlener en het is onze kracht dat we snel reageren en acteren. Dat is tegelijkertijd mijn valkuil. Ik neem altijd mijn telefoon op en beantwoord altijd mijn mail, ook ’s avonds en in het weekend. Dat verwacht ik dan ook van anderen, maar dat is natuurlijk helemaal niet vanzelfsprekend. Maar bij alle collega’s van AACC eigenlijk wel!”

Sporten en concerten

Natuurlijk heeft Henry ook een privéleven. “Ik sport graag; fitness en conditietraining en ik bezoek regelmatig sportevenementen. Ik pik ook graag concerten mee. Mijn muzieksmaak is heel breed. Ik ben laatst naar de Streamers geweest, maar ga bijvoorbeeld ook graag naar Holland zingt Hazes en Pink vind ik heel goed. Ik heb twee dochters van 25 en 30 en die vinden het ook leuk. Soms ga ik dus met hen of ik ga met hun vriendengroep mee.”

Kies voor vaste waarde
in jouw carrière.

Onze kracht ligt in samenwerking. Niet alleen binnen onze vestiging, maar ook daarbuiten. AACC is een Apeldoorns kantoor met ambitie en passie. Én met regelmatig mooie vacatures! Wij zijn in beweging en bieden ruimte voor ontwikkeling. Kom je hier werken, dan ontwikkel je je als persoon en als vakspecialist.