John van de Kleut: “het vertrouwen is er, dat maakt het heel fijn om hier te werken”

Hoe we onze collega John van de Kleut ook wel kunnen omschrijven? Heuse Apeldoorner, fan van Oldtimers en ster in de keuken. Het liefst trekt hij er op uit naar het buitenland met zijn partner in een van zijn eigen oldtimers. Maar ook op de werkvloer van AACC is hij graag te vinden. Inmiddels werkt hij ruim 1,5 jaar als relatiebeheerder voor ons. En daar zijn we heel blij mee.

Tijd voor een nieuwe uitdaging

Na 17 jaar te werken voor één en dezelfde werkgever was het voor John tijd voor een nieuwe uitdaging. “Na zo’n lange tijd was mijn baan wel iets minder leuk geworden. Ik wilde verder kijken naar wat anders. Bovendien was ik nieuwsgierig hoe dit werk bij andere kantoren zou zijn. Dus besloot ik de overstap te maken, en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb,” vertelt John.

“In mijn zoektocht heb ik met verschillende recruiters samengewerkt. Ik heb verschillende gesprekken gevoerd. Toen ik bijna overtuigd was om bij een andere partij het contract te ondertekenen, kwam AACC om de hoek kijken. Vanaf het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel. En in de praktijk werd dat gevoel bevestigd. Het vertrouwen is er, dat maakt het heel fijn om hier te werken.”

Dynamisch werk

Inmiddels heeft John heel wat eigen klanten onder zijn hoede. “De afgelopen jaren heb ik veel relaties mogen opbouwen. Als relatiebeheerder vind ik het leuk om de klant te ontzorgen en te begeleiden. In feite wil ik de klant te zien enthousiasmeren over administratie. Dat probeer ik op de juiste manier te doen.” Naast het werken met klanten, haalt John ook veel plezier uit het samenwerken met collega’s. “De sfeer is heel informeel, ik heb een heel leuke band met mijn collega’s.”

Jaarcijfers

Naast klantcontact, is het samenstellen van jaarrekeningen een belangrijk onderdeel in de functie van John. “Jaarrekeningen opstellen gaat het hele jaar door, al zien we wel een piek aan het begin van het jaar. Dit doe ik voor diverse klanten, met diverse groottes uit verschillende branches. Juist die afwisseling vind ik leuk. En ik vind het soms ook heerlijk om even zelfstandig in de cijfers te duiken.”

Mooie momenten beleven

De afgelopen jaren bij AACC heeft John veel mooie momenten beleeft. De verhuizing is er daar een van. “Hiermee hebben we echt een stukje geschiedenis meegemaakt. Bovendien was het voortraject heel leuk en bevalt de nieuwe omgeving heel goed.” Ook aan personeelsuitjes ontbreekt het niet bij AACC. “Eind november zijn we met alle collega’s en partners nog naar Düsseldorf geweest om een kerstmarkt te bezoeken. Ook de directie ging mee en een overnachting was inbegrepen. Naast de kerstmarkt hebben we lekker met elkaar gegeten en geborreld. Zo wordt er regelmatig wat leuks georganiseerd.”