Terugblik bijeenkomst ‘Auto van de Zaak’

De auto: een populair onderwerp op verjaardagen en bij de koffieautomaat op werk. Als het gaat om het merk, de kleur, het aantal pk’s en alle gave features tenminste. Wanneer iemand begint over de financiering en regelingen, is het enthousiasme opeens een stuk minder groot.

AACC-bijeenkomst-blog

Er heerst dan ook veel onduidelijkheid over over dit onderwerp. Alle aanleiding om hier eens goed voor te gaan zitten, zo dacht AACC. Bob Willemsen organiseerde daarom op maandag 11 maart een bijeenkomst voor administratiekantoren uit Apeldoorn, Zutphen en omstreken.

Fiscaal-jurist en specialist Autobelastingen Heleen Elbert was uitgenodigd als spreker. Zij is specialist op het gebied van alle fiscaliteiten rondom de auto. Heleen heeft ons meegenomen in de wereld van bijtelling en keuzemogelijkheden voor de omzetbelasting. Verder heeft zij ons bijgepraat over de ontwikkelingen met betrekking tot de motorrijtuigenbelasting en de BPM.

Dankzij deze bijeenkomst kunnen wij, maar ook de andere aanwezige administratiekantoren onze (gezamenlijke) relaties nog beter adviseren op dit gebied.

Een win-win situatie voor iedereen!