AACC opent vestiging Credion in Deventer en Zutphen

AACC Accountancy & Belastingadvies opent een eigen Credion vestiging in Deventer en Zutphen. Door de vestigingen te openen van de landelijke onafhankelijke adviesorganisatie Credion heeft AACC haar dienstverlening op het gebied van zakelijke kredietverlening uitgebreid.

Ondernemers in de regio

Binnen het MKB is in de omgeving Deventer-Zutphen een sterke behoefte aan nieuwe financieringsoplossingen. AACC adviseert en ondersteunt ondernemers reeds bij accountants-zaken, salarisadministratie, belastingen en administratieve dienstverlening. Maar door aansluiting bij Credion heeft AACC nu ook de mogelijkheid de ondernemer in de regio’s te voorzien van een optimaal financieringsadvies.

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen

Credion is sinds 2001 gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Credion is een keten van 57 over het land verspreide vestigingen, die samenwerken met ruim 80 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door Credion haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion Deventer-Zutphen

De Credion vestigingen zullen zich vestigen in de kantoren van AACC in zowel Deventer als Zutphen. Op deze manier kan de regionale ondernemer makkelijk in contact komen met de Credion adviseurs, zodat samen de meest optimale financieringsoplossing kan worden gerealiseerd.

De aansluiting bij Credion is voor ons interessant, omdat we nu toegang hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zodat wij samen wél in staat zijn passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de opening van deze nieuwe Credion vestiging in Deventer-Zutphen, dan kunt u contact opnemen met Richard van Leeuwen (055) 368 55 55.

Foto, vlnr:  Jacob Nammensma (Credion Associatie) en Richard van Leeuwen (Credion Deventer-Zutphen)