Accoris Ondernemersservice gaat verder onder de vlag van AACC

Al jarenlang werkt Accoris Ondernemersservice op het gebied van personeelsdiensten en bedrijfsovernames samen met AACC Accountants & Bedrijfsadviseurs. Net als AACC, streeft Accoris Ondernemersservice naar een hoge mate van kwalitatief fiscaal en financieel advies. Om onze beide krachten te bundelen hebben we daarom besloten om onze samenwerking te intensiveren. Sinds 1 maart 2021 valt Accoris Ondernemersservice dan ook officieel onder de vlag van AACC.

Ook werkzaam in Deventer

Sinds 1993 zijn wij een bekende naam in Apeldoorn en Zutphen. Accoris Ondernemersservice is gevestigd in Deventer. Met deze overname zullen wij ons dan ook gaan richten op Deventer. Wij streven ernaar om ook hier uit te groeien tot een bekende en gewaardeerde naam.

Veranderingen

In de praktijk zal je weinig gaan merken van de overname. Wel zal het team van Accoris Ondernemersservice met alle kennis en kunde onze dienstverlening gaan versterken. Uiteraard ben je ook welkom op het kantoor op de Hanzeweg 20 in Deventer.

Vragen?

Heb je vragen over deze overname of wil je weten wat deze verandering voor mogelijkheden met zich meebrengt? Neem dan gerust contact met ons op.