Een mooie samenwerking

AACC gaat samenwerken met de collega’s van Accoris Ondernemersservice (AOS) in Deventer en Apeldoorner Gert Jan Wilbrink, die gespecialiseerd is in fusies en overnames. De drie partners gaan intensief samenwerken en profiteren van elkaars netwerk en expertise.

Even wat meer over de mannen

Richard van Leeuwen, accountant en Antoine Joosten, fiscalist  steeds weer op zoek naar nieuwe uitdagingen kwamen vorige jaar in contact met Teus Brunekreeft uit Deventer. Alle drie gepokt en gemazeld in de accountantswereld en alle drie hadden de wens om als bedrijf te groeien door samen te werken. Alle drie met hun eigen expertise om zo het best mogelijke advies aan onze klanten te kunnen geven. Maar… we willen nog meer voor onze klanten betekenen en dan komt Gert Jan Wilbrink om de hoek kijken. Gert Jan, reeds 20 jaar ervaring als adviseur in bedrijfsovernames weet dat de behoefte aan een goede begeleiding bij een overname groot is. Hij gaat de klanten van Accoris en AACC adviseren bij de lastige en specifieke vraagstukken die bij bedrijfsovernames aan de orde komen. Door gebruik te maken van elkaars netwerk, kennis en kunde kunnen we onze klanten een nog breder pakket van specialisaties bieden.

Dienstverlening wordt uitgebreid

Hiermee krijgt AACC BV er een zusje bij, genaamd AACC Bedrijfsovernames BV. Maar, er is meer nieuws. AACC en Accoris hebben de handen ineen geslagen voor het oprichten van AACC Personeelsdiensten BV. De kennis en lastige materie van personeelsdiensten is bij veel bedrijven niet voldoende in huis en dit kunnen ze beter uitbesteden aan specialisten. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving, cao’s, werkkostenregeling en subsidiemogelijkheden. Als bedrijven deze regels niet goed toepassen bestaat de kans zeker dat ze voordelen laten lopen.

De basis voor deze unieke samenwerking is vorig jaar zomer gelegd op het strand in Scheveningen en nu officieel bekrachtigd. Wij hebben het volste vertrouwen in dit concept en kijken vol fiducie gezamenlijk de toekomst in.

Op de foto vlnr: Richard van Leeuwen-Antoine Joosten-Gert Jan Wilbrink-Teus Brunekreeft
Fotografie: Renée Krijgsman