Word jij onze nieuwe collega?

Vacature assistent accountant (Apeldoorn)

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan als assistent accountant binnen een kleine, overzichtelijke organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij AACC aan het juiste adres!

Ter uitbreiding van de samenstelpraktijk zijn we op zoek naar een assistent accountant voor minimaal 24 uur per week op locatie in Apeldoorn. Het gaat om een zelfstandige functie, waarin je contact met verschillende (eigen) klanten onderhoudt. Als assistent accountant verricht je alle werkzaamheden die horen bij het samenstellen van een jaarrekening, zoals:

• Het verwerken van administraties
• Het uitvoeren van administratieve controles
• Het signaleren van bijzonderheden, zodat hier (proactief) actie voor de klant op ondernomen kan worden
• Het uiteindelijke samenstellen van jaarrekeningen

Voor deze functie vragen wij van jou dat je:

• In het bezit bent van een HBO-diploma (HEAO BE/Accountancy/SPD)
• Over maximaal 5 jaar werkervaring beschikt
• Over goede communicatieve- en adviesvaardigheden beschikt
• Een kritisch partner voor de accountant vormt
• Accuraat en klantgericht bent
• Cijfermatig inzicht hebt
• In staat bent om zelf aan te geven op welk vlak je wilt ontwikkelen en hoe wij jou daar in kunnen faciliteren

Wat we jou te bieden hebben

Bij AACC ben je onderdeel van een professioneel, maar informeel en divers team. Je komt te werken op de locatie in Apeldoorn, maar bent onderdeel van een groter team met locaties in Zutphen en Deventer. Samen ondersteunen we ondernemers tijdens elke ondernemersfase: van de start tot groei en van een langlopend MKB tot een uiteindelijke overname. Tussen de werkzaamheden door lunchen we graag samen en trekken we er zo nu en dan op uit voor een (sportieve) activiteit. Niks moet, (bijna) alles mag!

Doorgroeimogelijkheden

We beschikken over experts op alle aspecten van accountancy en bedrijfsadvies, dus wie graag wil doorgroeien is hier op de juiste plek. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Daarom stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op en zorgen we voor de juiste cursus, studie en/of begeleiding.

Werk/privébalans

Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en privé: structureel overwerken is bij ons niet van toepassing. Zo houden onze collega’s ook tijd en ruimte over voor andere belangrijke zaken. Werkdagen bepalen we in overleg. Het is mogelijk om een dag(deel) per week thuis te werken.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Ben jij de assistent accountant die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar Antoine Joosten. Voor vragen over de functie kun je ook bij hem terecht. Antoine is bereikbaar op 06 34 57 06 29.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)